Hjælp til rute/seværdigheder/forslag i Nordlige Colombia

Home Forums Generelt Hjælp til rute/seværdigheder/forslag i Nordlige Colombia

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by larsbrink larsbrink 1 year, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #255

  Jacob_Holmberg
  Participant

  Håber jeg kan få lidt sparring/hjælp til hvad der skal ses og opleves i Colombia.
  Jeg overvejer at at tage til Colombia i små 20 dage. Formålet med rejse er en kombination af en mindre backpackertur, oplevelse af kultur og badeferie. Et par parties undervejs vil også gerne opleves. Det vil sige at jeg ikke planlægger så meget hjemmefra udover en flybillet til Cartagena. Jeg har læst mig til Cartagena, ISLA DEL ROSARIO, Santa Marta, Tatanga og Tayrona National Natural Park. Men er der andre steder i den nordlige del, der er værd at opleve? For vil helst ikke gå glip af tilbuddet, og først finde ud af det når jeg er kommet hjem.
  Vh Jacob

  #256
  larsbrink
  larsbrink
  Keymaster

  Hej Jacob!

  Først velkommen til Colombia.dk.

  Det lyder spændende med en 20 dages tur til Colombia. Med et lidt længere ophold kan du også stagtens opleve andet en Cartagena og området der omkring. Det er forholdsvist billigt at flyve mellem byerne hvis du bestiller lidt i forvejen.

  Parque Tyrona skal du nok se. Desuden også nogle af de smukke øer, f.eks. Islas del Rosario som du selv nævner. Der er også andre muligheder.

  Santa Martha er måske ikke så spændende. Tatanga kender jeg ikke selv.

  Cartagena er der helt sikkert fester at finde, men det er også blevet en del turistet så alt efter om du går efter noget autentisk på spansk så er det nok ikke stedet. Dog er det meget flot og har masser af historiske sites også.

  Der er bestemt også spændende ting at se i Bogotá og en tur til kaffe regionen (Manizales/Pereria) kan helt klart også anbefales.

  Det hele kommer lidt an på hvad du mere specifikt leder efter!

  Pøj pøj med dine planer.

  Mange hilsner,
  Lars

  #258

  Jacob_Holmberg
  Participant

  Hej Lars.

  Mange tak for dit svar!

  Vil du foreslå man booker hostels hjemmefra, eller kan man tage det som det kommer i de områder langs den caribiske kyst?

  #260
  larsbrink
  larsbrink
  Keymaster

  Hej Jacob,
  Der findes allerede rigtig mange hoteller på hotels.com og booking.com og jeg ville nok booke i hvert fald nogle dage i forvejen og alt efter om der kom perioder hvor colombianerne er på ferie eller der er specifikke events så meget før. Husk at booke med dit danske pas således du kan spare momsen.

  Du finder let en netcafe, men det kan tage tid at ordne det så kender du dine datoer er det måske meget godt at have det gjort. Det tror jeg mere er hvordan du vil have fleksibiliteten.

  God tur!

  Mange hilsner,
  Lars

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.